Já kdysi dávno
uměl rukou mávnout,
stačilo mi být
a udržovat svit.
Času bylo dost,
cítil jsem radost.
Problém nebyl nic,
stačilo jen svítit víc.
Pak můj vnitřní klid a svit
muselo něco zastínit.
Asi už jsem dospělý,
je to všechno v prdeli.
Jak rukou mávnout
nad lvové jámou?
Pokouším se být
a udržovat svit.
Času není moc
a cítím bezmoc.
Problémů je víc,
než vůbec umím říct.
A můj vnitřní klid a svit
snažím se opět oživit.
Protože jsem dospělý.
To je ale v prdeli.
Jé, já to zvládnul!
Rukou jsem mávnul.
Stačí mi jen být
a udržovat svit.
Času mám už dost.
Cítím tu radost.
Problém není nic,
stačí jen svítit víc.
A můj vnitřní klid a svit
nenechám si už nikdy vzít.
Protože jsem dospělý,
mám to všechno v ... .
"Mám strašně rád západy slunce..." řekl malý princ..
"Tak tedy v den, kdy jsi viděl západy slunce třiačtyřicetkrát, bylo Ti tolik smutno?"
Ale malý princ neodpověděl...
Nádherná je báseň Tvoje...Ach...
10.10.2018 11:25:32 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA