kurtizána bez výdělku
v kůži pouličních hodin
s drdolem z alpaky
poodhalenými ňadry
psík na vodítku
s kontroverzním vrtěním ocásku
politicky nekorektním
ohnuta nad kulečníkovým stolem
výstřihem svého světa
tágem proháněla koule
planety zeleného sukna
kočkovaná v převlecích
za šachové figurky
znala se
že nemůže bez toho být
na střechu lezla
za komín
s kočkami
roubovat svět úsměvy
Přečteno 323x
Tipy 28
Poslední tipující: Akrij8, zelená víla, jondys, piťura, Frr, Marcella, MARKO, Papagena, Amonasr, knihomolka, ...
Komentáře (8)
Komentujících (6)