Když se večer podíváš z okna
Uvidíš, jak je tam tma černá
A tam nahoře pak jedna hvězda
Vidíš ji, jak září a jak dolů padá?
Je to tvoje hvězda, hvězda pro tebe
Padá dolů, jde k tobě od nebe
Přej si, co přát si chceš
A dřív, než se naděješ
V očích ti jiskra přeskočí
Hlava se ti zatočí
Ucítíš luční kvítí
Světélko naděje zas v tobě svítí
Není-li duše Tvá duší onoho malého prince z Exupéryovy knihy, divila bych se :)
Ale já vímm, že je :)
11.10.2018 15:02:05 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA