nosit na zádech zátěž i bolest.
Anotace: Nosit na zádech zátěž i bolest.
něchtějte moudra, když mlčeti mám,
bolest já snesu, nejsem nikdy sám.
Z lehkosti bití, již není čas
vrásky tvé schované, neznají nás.
Tají se dech, když oči se střetnou,
nosit na zádech zátěž i bolest, pojednou..
Toužit, chtít a nevidět,
milovat žvanit a lenivět.
Přečteno 332x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Marcella
Komentáře (2)
Komentujících (1)