zhasínám
Pod světlem se špatně usíná
když je člověk unavený tak se těžce zhasíná
přes zavřená okna se venkov marně snaží dostat do místnosti
láska schoulená v klubíčku
něžně spí
v žilách mám krev a krvi jed co mě zabíjí
pořád žiji
a pořád umím být šťastná
živá
s tebou lásko
a nikdy ne jiná...
Přečteno 371x
Tipy 4
Poslední tipující: J.Karasová, breberkar, enigman
Komentáře (2)
Komentujících (2)