Po ránu
Byla jen
ve své kráse
hezký sen
jenž zdá se
nohy laní
útlý bok
hledím na ní
jako cvok
rudé rtíky
a v úsměvu
cukrbliky
snad pro něhu
vnady ženy
dráždí vskutku
rozloženy
do živůtku
to z jabloní
cítím květy
když zavoní
mi v objetí
jsem nesmělý
v tváři rudý
též v prdeli
zvoní budík ...
Přečteno 301x
Tipy 2
Poslední tipující: bogen, ARTeFakty X. Múzy
Komentáře (2)
Komentujících (2)