PÁN ČASU
Anotace: Vládnout času nelze
Být pánem času, vrátil bych ho.
Být pánem času zastavím ho.
Být pánem noci, prodloužím ji.
Být pánem noci, rozsvítím ji.
Být pánem chvíle, snů a pohádek.
Být hlasem tvým, žít bez hádek.
Nač být tím vším?
Vždyť chci jen být. To především.
Dýchat vzduch a milovat.
Za ruku Tě denně brát.
O víc Tě, Pane nežádám,
než o to málo. Abych žil.
V posledním přání požádám.
Dej mi poznat všech svých sil.
Přečteno 235x
Tipy 3
Poslední tipující: ARTeFakty X. Múzy
Komentáře (3)
Komentujících (3)