Jedinečná
Ty jsi prostě
zážitek
v mém životě
prožitek
nebe hvězdné
svítání
poledne
i klekání
voda sladká
v moři slaném
deště kapka
horský pramen
v pustém moři
ostrov něhy
co mu stvořil
Amor břehy
jsi hraběnkou
na plese
divoženkou
v pralese
malé děvče
co se směje
mokré z deště
když se chvěje
moje duše
samet snů
i Venuše
běžných dnů
někdy anděl
v tobě žije
potom ďábel
s tebou šije
občas tichá
pak výřečná
slůvko pýcha
vlastně neznáš
jsi má dáma
velká slečna
sebou sama
jedinečná
Přečteno 330x
Tipy 1
Poslední tipující: ARTeFakty X. Múzy
Komentáře (2)
Komentujících (2)