Poruchy
Anotace: Už zase??..ne pouze mysl
Muj přítel je hlad,
což není klad,
ale spíš zápor,
jenže je to jak motor,
co pohání mou psychiku,
přitom dohání mě k riziku.
Verše jsou pomocí,
vyjadřují mou duši.
Co má to společného s nemocí,
už vím, vezmu na ní kuši.
Komentáře (0)