Imprese
Anotace: Neustále sledovat záhyby Zpola uskutečněných snů
Prchavý okamžik
Podíval se jí na zátylek a zjistil
že už nic nemusí.
Ostříhala se sama.
Skláněla se nad maličkou lesní jahodou
a chtěla jeden plod okusit.
Otočila se
a v zrcadlícim se západu slunce si
uvědomila, že nechce.
Bylo by přeci škoda trhat jediný plod
pro slastnou chuť a dechberoucí něžnou vůni
ulpívající na patru jediných úst.
Přečteno 339x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, enigman, Jort, Amonasr
Komentáře (2)
Komentujících (2)