A tam skrze okenní rám,
prosvítalo kus slunce.
Neměl co říci,
neříkal nic.
Nechtěla to slyšet.
Byla jako parfém v obraze Doriana Graye.
Tak nějak by se její vůně,
dala namalovat iluzí štětce.
On její vůni nemohl cítit.
Byl totiž špatným malířem.