Svíce lásky
Když bych chtěl
Svírat v náruči
Tvé něžné tělo
Jen zůstal bych omámen
Opodál neukojen jen
Smutek by svíral moji duši
Stokrát bych opakoval
Jak ti to sluší
Odvahu měl bych
Ti to říci
Má předtucha
Něco mi říká
Nezapaluj
Tuto svíci
Nevím
Strádám
A ty také
Mé city a myšlenky
Jsou všelijaké
Ale jedno vím
Až uvidím tě příště
Ve mně
Rozzáří se slunce
A usměji se na tebe
To bude tak jisté
A bude mi tak hezky zas
V mém srdci velký zápas
Abych ho vyhrál
Musím ti to konečně říci
Zapálit musím
Tu pomyslnou svíci