Anotace: ...
Jen okno Tvý
by vyplakalo do tmy
milióny hvězd
za svodidly co svádí z cesty
je tolik tunelů
a na konci nich
také světla
a příbuzní
co už nežijí
Jen okno Tvý
by vyplakalo do tmy
milióny světelných slz
Pod řasami
dvě plotny
žár v Tvých očích dokořán
Říkalas že budeš znovu žít
že budeš milovat
Kde jsou ty slova
má lásko dnes
Kde jsi Ty
Kdo Tě odnes'
Jen okno Tvý
by vyplakalo do tmy
lásku mou
co se už nevrátí
...