Anotace: (Něco na mě lezlo, do hlavy mně vlezlo nepoetické blábolení, hlavně že se rýmuje :-)
Peníze jsou zase v prachu
budu nebo nebudu
odháním pocity strachu
zívající obludu
Strach o vlastní existenci
vždyť já nemám ani penci
natož ňákou větší měnu
asi to chce řádnou změnu
nežít jenom v marném bludu
že někdy bohatý budu
Všem i sobě odpustím
že jsem mamon nestřádal
tohle místo opustím
však jsem o něj nežádal
Naivní jak malé děcko
že peníze nejsou všecko
ale v tomhle světě
nevěřím té větě
Tak jdu tedy do háje
nevrátím se zpátky
třeba vlétnu do ráje
nebo do pohádky...
haha