myslivci půjdou krajem
jak hluboké ticho
v dáli se ozývá kohout
myslivci půjdou krajem
šípky popadají na zem
poteče potůček rudé
která se s nakypřenou hlínou smísí
holínky budou klouzat
po cestě ještě málo vyšlapané
jílovité od prudkých dešťů
sychravo dýchne do oken
za záclonou kdosi rozžhne světlo
děti posedají u kamen
zase si budeme blízko
Přečteno 329x
Tipy 18
Poslední tipující: Kubíno, Amonasr, Rbb, Fany, darksoul, Kapka, Akyš, Jort, Frr, jondys, ...
Komentáře (8)
Komentujících (4)