Anotace: Dotaz,který směřuje k Andělům.
Pověz mi Lásko
Pověz mi lásko,
kde tě hledat mám,
každou noc,slzy ronívám.
kde konec je tě,
v tom mém smutném světě.
jak dlouhý je čas,
než spatřím tvůj Jas.
:-) jednoduše heSké To máš, Johnny :-)!
22.10.2018 06:33:29 | Fany
díky:)
22.10.2018 12:11:27 | Johnny 96
:-)
23.10.2018 12:35:47 | Fany
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?