na uhrovitý svět plný modřin v imaginaci slov
kde všechno je jedno jako všední den
zázrak vyplazuje jazyk
a taky na život v něm
který oplodněný smrtí
se dál nechává okrádat
věčným klamem
zdravého rozumu
✴
Tu je to všechno moc navážno.
Že by se báli srandy? Ubrala by na váž(e)nosti..?
Jsem pro každou... (pr)čurinu.
:)
22.10.2018 09:00:46 | ARTeFakty X. Múzy
A tvůj recept na chlebíček?;-)
22.10.2018 11:12:44 | Akyš
Trochu křupavý i vláčný, lehce pikantní,
Ochucený jemným humorem,
S chytrou náplní. Bohatě obložený,
Prostě chutný. Může být?
K nakousnutí... ;)
22.10.2018 11:32:58 | ARTeFakty X. Múzy