ÚNIK
nádech
výdech
ještě žiju
to je ale stres
co bylo by už včera pozdě
honím teprv dnes
dépéháčko
nutný telefon
kocour každou chvíli mňouká
že je tu i on
není to už k vydržení
ten šílený shon
brzy už se bude smrákat
zarachotí klíč
že se umím jenom flákat
zazní od dveří
že však nevím kam dřív skočit
se mi nevěří
zrcadlo jsem nevyleštil
neuklidil stůl
tohle nikdy nevysvětlím
i kdybych nebyl vůl
když je zkrátka všeho příliš
tak je toho moc
únik hledám na Literu
ač není ještě noc
však se z toho neposeru
že nic nestíhám
vsadím klidně sto ku jedné
že v tom nejsem sám
Praha, 22.10.18
https://www.youtube.com/watch?v=db9Q_vCTMX8
:-)) Amonku, Ty ses koukal k nám, přiznej se :-))! A víš, že je to vlaSTně hrozně fajn, že se ty domácnosti podobaj :-))! Hned je člověku nějak líp :-)!
23.10.2018 12:57:51 | Fany
S tím kocourem to máme stejný, jinak jsem momentálně velice zvolnila:-)
22.10.2018 21:30:28 | básněnka
Všechno zlé k něčemu dobré, jak se říká - snad už ale taky brzy zvolním... ;-)
23.10.2018 11:42:48 | Amonasr
Nejsi, však to taky znám,
tuším, co S Tím udělám,
dnes též kašlu na honičku,
sedla jsem si na sluníčku,
pohladila kočičku,
čtu báječnou básničku... :-)
22.10.2018 18:01:27 | Kapka