jenom jako
jako by ses narodil s loučením
věděl že stále budeš odcházet
jako v těch prvních verších
které máš ještě kdesi schované
jako v těch úplně prvních dopisech
které znáš nazpaměť
jako v těch tahácích
které nosíš ještě zmuchlané
po kapsách
jako v těch kapkách deště
které ti nepřestávají připomínat
jako v oněch západech slunce
které ti slibují nová příště
jako v květech co nepřestávají
kvést v zahradách
jako v těch nekonečných pohledech
za obzor
jako by ses stále loučil a nenacházel
konce
možná jen vítr ve větvích
voda v potoce
dětský dávný smích
kluzký kámen pod nohama
nalomená větev
a možná to vše
a možná ještě mnohem více
Přečteno 329x
Tipy 16
Poslední tipující: enigman, Kubíno, Jort, darksoul, Fany, Frr, Amonasr
Komentáře (11)
Komentujících (6)