Žijeme jen
vypůjčený čas
vyplněný přítomnými
okamžiky
touhou a nekonečnem
pomíjivých krás
Žijeme jen
vypůjčený čas
plný plánů a rozhodnutí
co nás
až do skonání nutí
se sami sebe ptát
na smysl
všech našich
nálezů a ztrát
Zítra si založím půjčovnu času.
Vemu si na ni hypotéku.
Že půjde na odbyt, čas co má jasu!
Nejstarším vždyť je ze všech léků!
11.11.2018 00:45:11 | Špáďa
Důležitá myšlenka, velmi důležitá, díky Ti za ni...
08.11.2018 19:18:19 | Papagena
....je důležitý si tu pravdu uvědomit, čas je nekompromisní... díky za zastavení
08.11.2018 19:20:39 | Nikita44
Jsem jen zvědavý, co po mně budou za vypůjčený čas chtít, až na to jednou přijde... :-D :-)
27.10.2018 18:36:33 | Kubíno
vždycky jsem měla cukání nevracet knížky do knihovny bo nechtělo se mi s nima loučit... díky bohu ale už se neptám... díky bohu si nic nepamatuju... krásná Niki ST :-))
26.10.2018 12:51:39 | Iva Husárková