v nádechu lásky
v odříkání
povrchních paprsků
jakého si zdání
hladiny odlesku
budu věřit dál
ve věrné milování
celku
na úkor vlastních poklesků
poplujeme spolu lásko
k útesu
kde bolest odevzdáme
vlnám které hoří vášní hlubin
života tajemství nezodpovím
jen občas poodhrnu roušku
zrádných slastných hlubin
co vzdálit chtějí člověka
od břehů rodné domoviny
krajiny jež rozprostřena
v nekonečno hledí
jak žena
pevně v odhodlání rozkročena
rukou cloní přílišnému svitu
v nitro zahleděna
v nádechu lásky čisté průzračné
vše navrací čím naplněna
světu
Přečteno 368x
Tipy 19
Poslední tipující: jvacl, enigman, Frr, Kubíno, Amonasr, darksoul, danaska, Iva Husárková, Jort, Fany, ...
Komentáře (7)
Komentujících (4)