Tělo
Anotace: Mladá duše v rozpadajícím se těle
Když bolest zavelí,
připomene realitu,
sjede po páteři
jako ostří nože
Co brousí čepel
o zraněnou duši
V tiché agónii bolesti
Kterou každý den prožívám
Za zavřenými dveřmi
Neviditelné slzy
Polyká polštář
Můj noční zpovědník
Němý přítel zraněných
Prý boží odplata
za hříchy jiných,
čekám na vykoupení, které neprichazí.
Přečteno 268x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková
Komentáře (1)
Komentujících (1)