Anotace: ...
Za hlasu zvonů,
Nežli se setmí,
Musíme domů –
Jsme ještě dětmi.
Zazpívá klekání
A dávno se šeří.
Shluk dětí uhání
K mámě na večeři.
Už slyší od plotny
Milý hlas ochotný:
„Dříve než usednete,
Ruce si opláchněte!“
U stolu pak společně
Další zakončíme den,
Poděkujeme vděčně
Za rodinu
i za chléb s medem.
https://www.youtube.com/watch?v=U_vg8WGXw8I
26.10.2018 17:11:06 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA
To je nádherné a melodické, vděčné dílko :)
26.10.2018 16:46:36 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA