VÍRA HOLUBÍ
ohýbá se
třepí ve větru a mění
proud vody ve fontánce kašny
atrakce pro holuby
čechrají si peří
skotačí rozpustile
pod vějíři kapek
smíchem holubím se smějí
bez závazků
bez majetku
a bez starostí
žijí si pro sebe
a křepčí pro naději
že je bůh holubí
snad
nikdy neopustí
Valtice, 25.10.2018
https://www.youtube.com/watch?v=FFYH9hhe1UI
Bezstarostnost ptačí,
dívat se, to stačí...
Klikla jsem vedle, tak tady máš hned tři eSTé :-)
28.10.2018 17:11:15 | Kapka
Bůh ví, čemu věří sami holubi...
Snad tomu, že vždycky ještě poletí..
A nepadnou... jak se praví..
druhým do (zá)huby.
26.10.2018 22:40:28 | ARTeFakty X. Múzy
Kdo by dnes stál o pečené holuby - ani kdyby sami lítali rovnou do huby ;-))
26.10.2018 22:45:17 | Amonasr