Na poli
V zákopu sedím,
na nebe hledím.
Čekám na útok,
do hrobu skok.
Až velitel za velí,
pušky zavijí.
Houfnice budou hrát,
mí přátelé budou věčně spát.
Na poli mrtvém,
tancovati budem.
Mini, dámou v tanci,
na ohňostroj s velkou šanci.
Přečteno 292x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
Komentáře (0)