Úplně stejná (báseň) jako ty předchozí
Kdepak jsi byl, když jsem tě chtěla?
Má láska už dávno oněměla.
Copak jsem chtěla, když jsi byl můj?
Proč jsi jen nekřičel „Adélko, stůj“?
Jsme v zajetí nevyřčených vět
a taky touhy vrátit všechno zpět.
Jsem svázána provazy ze strachu.
Stojím ti za námahu jít mě rozvázat?
Nebo skončím v prachu
Vespod tvého šuplíku
— jako ony? —
Přečteno 271x
Tipy 4
Poslední tipující: Iva Husárková, zdenka
Komentáře (1)
Komentujících (1)