Dušičková
Odemkni ústa k poslednímu dechu.
Nech smrt tiše prouklouznout,
Jako laně na pasece čekající
Na znamení.
Klidně skloň hlavu pod louku chrp,
Kde se tvé oči snoubily
s
Babím políbením stříbrných vlasů,
Usínajícím na věnci plodných krás,
Kolébajíc Matičku Zem do spánku,
Tichou Modlitbou.
Přečteno 303x
Tipy 8
Poslední tipující: Jort, Iva Husárková, IronDodo, Kapka
Komentáře (0)