Za okny hučí noc,
však tady ticho vládne,
ticho tak hrozivé,
že děsí mě i za dne.
Beze slov, bez hluku
tu prostě existuji.
Jsem jako sešlý drak
ve vlastní tiché sluji.
Sedím tu nehnutě
a čekám, až mě skolí
princ, který řekne mi,
že konec vždycky bolí...