Vôňa
Vôňa kvitnúcich kvetov
vôkol mňa rastie,
pole farebné visiace na garniži,
povetrie záclon mihotavé
sa ku mne blíži
posolstvo mája
uzamknuté v byte.
Vo svite fakieľ,
ktoré ulicou sa nesú
čakám tvoje návraty.
Ako slza pod viečkami
si sa mi chvela,
teraz prúdiš vo mne
smutná krehnúca.
Přečteno 285x
Tipy 8
Poslední tipující: jvacl, Rbb, Amonasr, Šípková Růženka, Iva Husárková, Fany
Komentáře (1)
Komentujících (1)