jedu na houpacím koni
všechno je v pořádku ( než se něco stane)
natírám si pusu láskou
kůň mluví v ozvěnách dětství
a bez lítosti vypouštěné ticho
se řítí za obzory života
kterej je už holt takovej
❇
:-( anebo makovej, někdy si můžeš, Akyšku, vybrat, a to je na tom docela dobrý :-))! ST
31.10.2018 14:18:54 | Fany
Holt takovej je ten život! Jako pes.
A řehtá se nám jako kůň.
Krásná zvířata, věrní přátelé člověka...
A všeho dočasu... pravda odvěká?
:) ani SmrT někdy dlouho nečeká.
31.10.2018 08:44:47 | ARTeFakty X. Múzy
Hezky si to poskládala
Dík:-)
01.11.2018 13:15:04 | Akyš
Hlavní je se z toho nepo.... skládat.
Nebo ne moc (nepo)strádat.
:)
01.11.2018 13:27:25 | ARTeFakty X. Múzy