Píšu o Nás
a je třeba to vyprávět
možná jí
třeba mu
o té výsosti
co Nás potkala
až klekli jsme na kolena
já před tvýma očima
a ty u mého Srdce
pamatuješ?
o tom bohatství
jenž závist
musela platit životem
když zabily ji blesky v našich očích
o bídě života
kdy utrápená srdce
závisí na kůrce chleba
život je postaven na dualitách ...
... tak to velký tvůrce chtěl ...
... jsou vzlety a pady jako Ikaros
... jsou zrození a smrt
... jenom věčnost je věčná
01.11.2018 19:30:44 | CeP
... ježe ryby ač mají ocas ...
... nejsou savci ...
01.11.2018 19:33:58 | Marcella
ocas má kde kdo a nemusí to být ďábel
01.11.2018 19:35:23 | CeP