To be......
Bývalo nám k sobě blíž
Nad rampami jeviště
zářila světla života
a hvězdy nad střechami
bledly závistí
Bylo nám k sobě blíž
Vzpomínáš
Tebe jsem tehdy držel za ruku
Když Lawrence Olivier
Na plátně kina meditoval:
Be,
or not to be
this is Question
A Shakespeare se na nás ze tmy smál...
Komentáře (4)
Komentujících (4)