...ta vařečka s krémem je neodbytná, tak, jako ty chutě, cos ulizoval, nevěda... :)
04.11.2018 16:58:05 | Philogyny
snadné je najít pomluvu pro každého... jako je snadné nepochopit nikoho... tomu dala, tomu míň a na toho se nedostalo a tak běžel.... a tak dál...
03.11.2018 00:37:36 | zelená víla