ještě tam
tam za tu zatáčku
třeba zrovna tam něco bude
vysmívá se mýdlová bublina
na cestách samotářů
sepjaté ruce drtí krajky chtíče
ve světle kterého je míň a míň
ozubená kola vesmíru se pootočí
a dvě taktovky v ciferníku
dál v neúnavném tempu
hrnou bordel světa
kterej nikdy neskončí
☀
Přesně tak - tam za tu zatáčku, třeba zrovna tam něco bude - a tak jedu dál a dál. Na kole, to bordel nedělá :-)
02.11.2018 09:02:00 | Kapka