vešla do noci
v očích jí plály hvězdy
všech doteků
nedržela se nebe ani země
žádných z průniků
šla za jedinou hvězdou
vstříc té která vše rozněcuje
světí
ve splynutí sebe samé
nekonečný nádech nekonečný výdech a nebát se... SplynuTí :-))
04.11.2018 07:14:32 | Iva Husárková