ještě do mně kopni,kopej..dokuď to bolí.
ještě na mně křič, řvi..dokuď tě slyším.
ještě na mně zahleď, zírej..dokud..pokud, ti to dovolím.
Máma mele Maso
Ema (je) mimo mísu
...už jen to laso
Ať to má grády
Otoč se mu zády
Jestli to tak rády...
(?) :)
06.11.2018 11:16:33 | ARTeFakty X. Múzy