Zkoušíc alternativní realitu
Dosáhnout nových výšin
Kráčíc ve světě osmi bitů
Z jakýhkoliv životních příčin
Dívat se do oken světa
Do krajin známých i neznámých
Vytvořit nový příběh
Vlastní pokroucené skutečnosti
Dozvědět se více o lidech
A idealizované společnosti
Roztříštěná mysl o útesy vědomostí
Na nitkách držících nás na uzdě fantazie
Hledajíc další poznatky
Čekajíc sladké ovoce
Přináší jen další otázky
Končíc v myšlenkové stoce
Mysl je podrobena rozumu
A rozum podroben koloběhu