Anotace: ...
Bojím se strachuBojím se že se nebudu bátHvězdného prachuBojím se milovat
Bojím se ploutBojím se létatobejmout
Bojím se jara i léta
Bojím se žítžít navždy i žít jen teď
Nejvíc se bojímže nebudu znátodpověď...
bojí se odpověď otázky?...
08.11.2018 13:07:53 | enigman
Ano, i otázky se bojí svých odpovědí :-P
08.11.2018 17:43:10 | Jasmin de Paris
08.11.2018 13:07:18 | enigman
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?