Anotace: ...
Katarze
je když svou duši
zmačkáš jako papír
a vhodíš
do koše
plného vzpomínek
a snů
říkala a chtěla se milovat
teď bez ohledu na čas a prostor
chtěla být jeho horizontem
aby ji mohl naplnit
vším
co
v sobě
ukrývá
vertikála
chtěla jít až za význam
těch slov
chtěla se milovat
a přitom se tolik bála
že skončí nahá a zmačkaná
v tom koši
jako její duše
...