Čo to
Anotace: Občas sny sú bláznivé až strašidelné.
Kto vie povedať tuná,
kto vie čítať v sne
prázdno smrteľné
znamenie žeravá luna.
Vydaná úsmevu Donchuana
priepasť v otázke
vráska na vráske
ker ružový, po tŕňoch rana.
Do hmiel odchádzaš sama
na konci cesty dobitá
jamka na lícach, odkrytá,
hrob zabudnutý, kolíska polámaná.
Přečteno 249x
Tipy 6
Poslední tipující: enigman, Frr, jitoush, Amonasr
Komentáře (1)
Komentujících (1)