Anotace: A ID.eály S.tranou
Možná na to taky nemáš
-čekat den co den
na každodennost
až si ustele
v tvým nehtovým lůžku
a doufat že
při všech tvých orgasmech
se nakonec vreje do zad někomu jinýmu
že pyšně prosákne do jinýho vesmíru
a z tebe poslušně zmizí
jako svědomí po pár panácích
Jednou prostě přijde den
kdy už nebudeš moct
zahejbat smrti
s životem
i kdyžs'
to doposud
dělal
přesně
naopak