Pustil jsem prsty z otěží
v naději
že možná poběží
dostihy stínů
po tiše krásném těle
outsider
s pocitem beznaděje
Pustil jsem touhu z otěží
v naději
že možná zadrží
útěk
údolím tvého těla
chci Tě
abys zas byla moje, celá
V jednoduchosti je krása:)
09.11.2018 22:11:19 | maryshka008