Pro Tebe
Pro Tebe..
sklidil bych hvězdy z nebeských sadů,
do hodin nazpátek zapletl čas,
pochytal veškeré sluneční paprsky,
do dlaní vložil Ti svět kolem nás.
Jen kdybys mě chtěl.
// A moje zpráva je 2 500x dál, než Jupiter.
Přečteno 361x
Tipy 4
Poslední tipující: Pétík, Fany
Komentáře (2)
Komentujících (2)