máš poznačené karty
společnice tvých odstraněných
rozumových vlastností
kůže
vrásek znějících travou
sušenou v Elysejských polích
za oknem jsou vidět stíny stromů
které se pohybují
v akvarelech nastupující noci
...ta je tak krásná...jak může znít a chutnat tráva sušená v ráji? :)
14.11.2018 16:28:15 | Philogyny
...není tráva jako tráva...
16.11.2018 11:53:17 | Jort
...tak tos mi nasadil brouka do hlavy...
16.11.2018 16:15:35 | Philogyny