Anotace: ...
Ustelu si v předsíni
života
uprostřed
malé
kajuty
papírové
loďky
co ztratila
svůj
směr
a počkám
na tebe
vezmeš mě
za ruku
jako tenkrát
a budeme
předstírat
vyznání v kostele
a pak mi zmizíš
ty víš že už navždycky
ale já si pořád
tiše budu přehrávat
vzpomínky
a všechno to vyznání
lásky
a budu se ptát
kdy už to skončí
zase další rok
bezvětří
i když od roku dvapatnáct
brzy budou to čtyři
A někdy se odrazíš z plných plic... a v půlce ti dojde dech... jo, i to znám jak svý boty :-)
14.11.2018 22:33:35 | Jasmin de Paris