přepíráte stále stejná slova
vykašlaný do větru
a vtíráte je pod kůži
těm příštím
anděl na kopci nářků
je přejedenej slibů od lidí
a nemůže se hnout z místa
poněvadž je kamennej
důvěrně mi včera pošeptal do ucha
ať už jdu do prdele
že Ten Svatej je v nebi
❇