Anotace: Asi 15 let stará básnička. Asi to mělo pokračovat ale aj tak to stačí. Omlouvám se za případné chyby
ZAMILOVANÁ
Když jsem jako prtě,
přešla z tmy do světla.
Přála jsem si jediné,
jít zpátky do tepla.
Dětsví mě však začlo bavit.
Bohužel, musela jsem se ho zbavit.
Dostala jsem pubertu
a ptala se "proč jsem tu?"
A proč stále vzdychám?
A proč vůbec dýchám?
Všechno jsem již pochopila,
proč jsem se vlastně narodila.
DÝCHÁM PRO TEBE!!!
Pro tvé poměnkové oči,
z kterých se mi hlava točí....