nevím proč.. ale najednou jsem si musela od tebe přečíst skoro všechny tvé básně, jsou plné citů, lásky,smutku, zklamání.. apod.
Ono někdy člověku i pomůže se vypsat z pocitů, ale někdy to nestačí.
tato básnička mě strašně moc zaujala.. a vzala jsem si ji k srdci.
Je škoda, že už nepíšeš....měla jsem tě a mám tě ráda jako autorku.. pěkných básní které mají srdce
05.11.2010 21:50:00 | Najlin
Báseň mi přijde zajímavá. A dobře procítěná myšlenka. Osobně mi ale přijde ta poslední sloka trochu navíc.
25.02.2007 17:05:00 | Gregy