Ta jediná
Anotace: pár slůvek k svátku 17. listopadu
Poznal jsem dívku, znám ji už od plenek
Má ladnou křivku, sladká je navenek
Vyrostla se mnou a časem zkrásněla
Není však levnou, nikdy být neměla
Člověk jí miluje jak symbol národa
A její jméno je? No přece Svoboda
Přečteno 262x
Tipy 1
Poslední tipující: ARNOKULT
Komentáře (0)