Není
Není co kácet a není kde stavět
zemská souš plna je velkoměst fádních
pod pěti hvězdama můžu rezavět
koukat na Everest s reklamou na sníh
nevrhá stíny na ledovec Khumbu
docela roztál, vyschlý práskl do bot
developeři i poslední stúpu
snesli do muzea v podsvětí, do pout
konzumní nirvány jednou a provždy
oceán tuchne pod souvislou pěnou
Sahara není dnes písečnou pouští
fatamorgánu má s plísní zelenou
na nebi nehledám slunce nad hlavou
žádnou již nemám, jsem robot, ač dýchám
kupředu zády jdu chůzí houpavou
chce to klid, v nirváně šedi utichám
Přečteno 310x
Tipy 17
Poslední tipující: Ziny, Jort, enigman, bogen, Amonasr, Adam Kory, Lighter, Frr, Kapka, Avola
Komentáře (2)
Komentujících (2)